Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 19 iulie 2010

Multi cauta dragostea adevarata ..

Dragostea este rabdarea celui ce te primeste asa cum esti. Este indelunga rabdare a celui ce te asteapta sa devii, sa te transformi. Da , ea este nascuta in focul topitorului si lamurita de sapte ori.
Dragostea paseste tacand pe urmele bunatatii: ea nu-ti va intoarce niciodata rau pt tot ceea ce ai strivit tu calcand neatent. Dragostea nu te va pizmui, nu va ravni la locul tau, caci ea va fi inteles demult care`i este locul. Si-i e prea destul a fi langa tine.
Dragostea nu se lauda: ea te va vedea intai pe tine. Dragostea nu te va privi de sus atunci cand poate ai merita o lectie, nici nu te va umili sa-ti stoarca un cat de mic regret.
Ea nu va da buzna murdar peste sufletul tau , pentru ca a-nvatat sa te astepte. Dragostea nu te vrea egoist, doar pt sine, ci pt toti cei ce au nevoie de tine. Caci ea te-a invatat , nu doar te-a intalnit in delirul posesiei.
Adevarata dragoste iti va alina durerile, te va sustine in adevar, caci n-a putut gasi in tine dor de nelegiuire. Va stii, pe cand esti doar in prag, de ti-este sufletul mahnit si-nfrant. Si cine va putea cuprinde bucuria ei cand va sarbatori fiece biruinta a ta?
Da, dragostea iti va acoperi totul, va vedea dincolo de ceea ce se poate vedea, va nadajdui si va suferi in totul totului tau.... ....Dragostea niciodata nu va pieri !

Autor necunoscut

3 comentarii:

  1. foarte foarte frumos!...si frumos este atunci cand adevarul se intrupeaza si ia fiinta:) Asa e dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  2. suuuuuuuuuuuper!!!!

    Daca ai stii ce bine mi-a prins acest mesaj...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca v-a placut si ca ti-a prins bine. Mie mi-a placut foarte mult cand l-am citit si imi pare rau ca nu stiu cine e autorul, cu siguranta a mai scris si altele.

    Tare mult as vrea sa am puterea sa aplic ce scrie acolo si la randul meu sa intalnesc o persoana care aplica asta la mine. :)

    RăspundețiȘtergere