Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 3 martie 2010

Se poate sa mai ai doar cateva minute ..

Un student l-a intrebat odata pe un profesor, mai in varsta, de la universitate, om cu frica lui Dumnezeu:
- Cu cat timp inainte de moarte este bine sa se pregateasca omul pentru trecerea in vesnicie?
- Cu cateva minute inainte, a raspuns scurt profesorul.
Tanarul se bucura in sinea lui si adauga, plin de incredere:
- Atunci, mai am de petrecut multi ani traindu-mi viata “la maxim” si bucurandu-ma de toate placerile acestei lumi! Si, cu cateva minute inainte de moarte, ii voi cere lui Dumnezeu sa se indure de sufletul meu si sa imi ierte toate pacatele savarsite pana in acel moment.
Profesorul, zambind ingaduitor fata de atata lipsa de intelegere a mersului acestei lumi, continua:
- Stii cand vei muri?
- Sigur ca nu, nimeni nu stie cand i se va intampla acest lucru.
- Atunci, mai bine te-ai pregati de acum pentru acel moment, pentru ca se poate sa mai ai doar cateva minute pana sa mori…

autor necunoscut

***
Clipa de clipa, multi oameni mor .. si majoritatea dintre ei nu sunt pregatiti pentru a se intalni cu Dumnezeu. Traiesc mereu pe fuga, obositi sau in cautare permanenta de distractii. Si vine un moment cand Dumnezeu porunceste inimii lor: ,,Stop!". Apoi ei se infatiseaza inaintea lui Dumnezeu care le spune ca vor merge in iad si ca nu mai pot face nimic in aceasta privinta. Sunt condamnati la chin pentru eternitate!! Nu pentru o zi, un an, sute sau zeci de mii de ani, ci pentru eternitate. O eternitate departe de Dumnezeu, intr-un chin vesnic!!

Te-ai gandit vreodata, serios, la asta? Ca, zi de zi, clipa de clipa, sunt oameni care mor si care se duc in iad, fara vreo sansa de salvare? Ce faci tu in privinta asta? Ce facem noi? Dumnezeu ne-a insarcinat sa le spunem adevarul .. si suntem responsabili!
Incearca odata sa te opresti pentru 5 minute si sa privesti in jur la oameni! Incearca sa nu mai treci nepasator pe langa ei si sa-ti aduci aminte ca fiecare din ei este un suflet, care intr-o zi ori va infrunta mania lui Dumnezeu ori se va bucura de bunatatea Lui, pentru totdeauna!!
Gandeste-te la asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu