Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 24 martie 2010

Evanghelia este pusa in joc! Sa luam aminte!

,, Este cu neputinta sa nu vina prilejuri de pacatuire .. “ Cu alte cuvinte, tinand cont de ceea ce este lumea, ceea ce este in inima omului, prilejurile de pacatuire vor veni, dar vai de el sau ea prin care vin! Ar fi fost mai bine pentru el / ea sa i se lege o piatra de moara de gat si sa fie aruncat in mare, decat sa faca pe vreunul din acesti micuri sa pacatuiasca. ,,Cei micuti “ sunt cei ce se incred in El. Va implor, luati aminte la acest pasaj. Orice barbat care te pofteste, va raspunde inaintea lui Dumnezeu pentru adulterul lui mental. Insa tu vei raspunde inaintea lui Dumnezeu daca l-ai provocat prin modul in care esti imbracata.

Romani 14:13: ,, Să nu ne mai judecăm dar unii pe alţii. Ci mai bine judecaţi să nu faceţi nimic, care să fie pentru fratele vostru o piatră de poticnire sau un prilej de păcătuire. "
Asta trebuie noi sa judecam: Sunt eu in vreun fel, prin modul in care este rochia mea, un prilej de poticnire pentru fratii mei in Hristos? Retineti principiul acesta: Curatia motivatiei nu anuleaza efectele modului cum arati. Poti avea o inima la fel de pura ca zapada; absolute nicio dorinta sa provoci pe vreun barbat sa pofteasca sau sa seduci un barbat. Insa curatia motivatiei tale nu anuleaza efectul modului in care arati.

Nu-i invinovatiti pe barbatii, care au ghinionul de a se afla prin preajma voastra, zicandu-va: ,, Trebuie sa nu se mai gandeasca la prostii! “
Proverbe 30:20: ,, Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănîncă, şi se şterge la gură, şi apoi zice: ,,N'am făcut nimic rău.``
Femeile trebuie sa realizeze ce batalie duc barbatii pentru a ramane curati deoarece ei sunt stimulate visual de catre femei. Aceasta este o femeie care vorbeste surorilor ei in Hristos.

Iata cei 10 magneti pentru ochii barbatilor:

1) rochii sau furte cu crapaturi mari
Cand ochii unui barbat vad crapaturi care vin pana la sau deasupra genunchiului, el se gandeste: ,, Oh! Inca doar cativa cm si ce as vedea? “ Asa lucreaza mintea unui barbat.
2) rochii sau fuste care se muleaza pe fese
3) orice imbracaminte pentru bust, care sta mulata pe piept
Oamenii n-ar trebui sa primeasca o lectie de anatomie cand se uita la voi, femeilor!
4) bluzele descheiate, guler foarte larg sau decolteu la imbracamintea pentru bust
,, Este modestia o problema in biserica in ziua de azi? “ – articol John Piper
5) bluze fara maneca, cu deschizaturi largi la subrat
6) fuste sau pantaloni cu braul foarte jos
7) a vedea prin orice fel de imbracaminte
8) fuste si rochii prea scurte
Asta nu pica bine in stadardul biblic: ,,Vreau ca femeile sa fie imbracate cu sfiala. “
9) egari, pantaloni sau blugi care se muleaza pe fund, pe coapsa si intre picioare
10) un mijloc si un spate gol

Ce ar trebui sa faci tu ca femeie? Iata sfatul meu:

1) Pocaieste-te d emodul in care neintelept si neglijent, te-ai lasat inghitita de standardele lumesti si ai cauzat prilejuri de poticnire pentru fratii tai. Cere-i iertare lui Dumnezeu! Iar apoi: ,, Faceti dar roade vrednice de pocainta voastra. “
2) Rugati-va si lucrati pentru a cultiva o contiinta sensibila si bine instruita inaintea lui Dumnezeu cu privire la problema aceasta.
Ce-l care stie sa faca binele si nu-l face, savarseste un pacat.

Richard Baxter: ,, Voi nu trebuie sa fiti piatra de poticnire pe calea barbatilor, nici sa aprindeti focul poftei lor sau sa faceti, din podoabele voastre, curse, ci trebuie sa mergeti printer persoanele pacatoase ca si cum ati merge cu o lumanare prin fin praf de pusca daca nu vreti sa vedeti flacara la care nu v-ati asteptat, cand e prea tarziu sa o mai stingeti. “

E pusa in joc Evanghelia, dragele mele surori!



Predica de Al Martin
Sursa video: Resurse crestine
Notitele sunt scrise de mine in timp ce vizionam aceasta predica.

2 comentarii:

  1. Sa ma ajute si sa ne ajute Dumnezeu sa nu fim pricini de poticnire pentru cei din jur!

    RăspundețiȘtergere
  2. zece cu felicitäri!cea mai tare predicä!
    fii binecuväntatä cä Domnul te cäläuzeste si gäsesti numai lucruri faine si ziditoare.tine-o tot asa si vei rämäne sub binecuväntarea LUI!
    MATEI 6.33

    RăspundețiȘtergere