Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 6 martie 2010

Dumnezeu vs Omul - Creatie mai presus de cuvinte


Intotdeauna am fost pasionata de trei lucruri: Univers, carti si armata! Universul ma fascineaza foarte mult si sunt uimita ca pana acum nu prea am abordat acest subiect pe blog. Universul este ceva maret, ceva in mare parte necunoscut, care arata o particica din maretia Dumnezeului nostru. Cu cat aflu mai multe despre el, cu atat inima mea izbugneste in lauda la adresa lui Dumnezeu si in acelasi timp este cuprinsa de teama, realizand ce este omul in comparatie cu Cel care se autonumeste: ,,Eu sunt cel ce sunt!". ( Exod 3:14 )

Traim intr-o lume mereu pe fuga, permanent in cautare de nou sau de distractii. Iar altii sunt atat de obosititi dupa o zi de munca, incat nu mai vor nimic altceva decat liniste si odihna. Si uite asa, abosorbiti ori de distractii ori de prea multa munca, uitam de minunile din jurul nostru si uitam ca viata este mult mai mult decat ce vedem noi zi de zi.

Privind la creatia lui Dumnezeu este imposibil sa nu te intrebi cine a creat toate aceste lucruri si este imposibil sa nu vezi un Creator, atotputernic si extrem de creativ, in spatele a tot ce exista!

Deci, in urmatoarea perioada veti auzi mai multe despre subiectul: Dumnezeu vs Om - Creatie mai presus de cuvinte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu