Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 17 februarie 2010

Ganduri .. indemnuri ..

Singurul răspuns corespunzător pentru iubirea necondiţionată a lui Dumnezeu este iubirea mea necondiţionată. Întrebarea Lui este simplă: "Mă iubeşti tu mai mult decât aceştia?"
Harmony

"Cine iubeşte pe Dumnezeu v-a iubi şi încercările prin care îl trece Dumnezeu. Iubirea de Dumnezeu este motorul, este combustibilul. Dărnicia vine din iubire şi numai din iubire este valabilă. Slujirea vine din iubire şi numai din iubire este valabilă."...
"Dumnezeu ne pune întrebari şi ne cheamă să ne punem înrebări. Şi ne cheamă sa căutăm răspunsuri la întrebările noastre."
Harmony

Daca stim ca timpul nostru nu este acelasi cu al lui Dumnezeu, atunci intelegem de ce lucrurile nu se intampla chiar atunci cand vrem noi.
Dumnezeu stie mai bine ca noi ceea ce ne trebuie si stie exact momentul cand este cel mai bine sa primim ceea ce cerem. Insa, nu trebuie sa renuntam sa ne rugam pentru ceea ce dorim.
Indiferent de nevoia pe care o ai, nu trebuie sa renunti niciodata si sa fii credincios ca Domnul va raspunde!
Rubens

Atunci cand cuvintele oamenilor provoaca in tine rani ce dor, atunci cand pietre sunt aruncate inspre tine fara mila, atunci cand nu e nimeni sa-ti ofere ajutor, atunci cand cei mai buni prieteni te ranesc adanc in inima, atunci cand nu mai vezi soarele de dupa nori, atunci pune-te pe genunchi si vei fi aproape de cer.. pune-te pe genunchi si vei simti cum bate pentru tine, inima de Tata a lui Dumnezeu!
Octavia

4 comentarii: