Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 31 decembrie 2009

Un an nou binecuvantat!

Iata-ne in pragul unui an nou! Cu siguranta o zi in care facem multe promisiuni lui Dumnezeu, o zi in care ne amintim punctele slabe si punctele tari din anul care tocmai va trece si o zi in care ne facem o noua strategie pentru anul ce va urma! Toate acestea sunt bune, insa cel mai important este, ca in noul an, sa fim crestini autentici, crestini radicali, crestini care sunt vestiti pentru credinta si ascultarea lor de Dumnezeu.
Suntem doar o mana de tarana, un abur care trece usor si, totusi, Dumnezeu ne iubeste extrem de mult, mai mult decat ne-am putea imagina. El vrea ca, in timpul pe care il mai avem de trait, sa traim in ascultare de El.
In noul an, vom avea parte de bucurii, de incercari, de pierderi, de ispitiri .. insa sa nu uitam ca ,, suntem mai mult decat biruitori prin Acela care ne-a iubit! ” Daca stam in partasie cu Dumnezeu si nu neglijam timpul devotional, vom creste spiritual, insa daca nu vom face asa, vom cunoaste cu siguranta regresul spiritual! Deci in noul an, sa traim o viata fara regrete, o viata cu un scop precis, scop ce intra in planul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi!

Un comentariu: