Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 8 noiembrie 2009

UNDE ESTE PASIUNEA TA ?

"Daca inima ta isi gaseste placerea in a citi romane ori in a se uita la TV, in a se duce la cinema ori in a fi cu prietenii in loc de a sta singura cu Dumnezeu si a-L imbratisa pe El, impartasindu-I grijile si poverile Lui, plangand si bucurandu-te cu EL, atunci cum crezi ca vei reusi sa stai in prezenta Lui o vesnicie ? Vei fi plictisit pana la lacrimi in cer, daca nu esti acum entuziasmat de Dumnezeu!

Mi se pare ca sunt, intr-adevar, putini cei care traiesc cu pasiune pentru Dumnezeu, in special cu pasiunea de a fi cu El. Astazi asa de mare galagie se inalta spre tronul Celui Prea Inalt o galagie numita lauda, si cantare si strigate de bucurie!
Dar... ma intreb daca aceiasi oameni, carora le place sa cante si sa strige , exclamand cu voce tare laudele lui Dumnezeu , au parte de o slava intensa in viata lor secreta intima cu Domnul. Cand s-au terminat serviciile si nu mai este nimeni ca sa te asculte, cand predicatorii si-au terminat slujba si ai ramas singur in banca, cu exceptia Aceluia care este cel mai important, ai tu aceeasi bucurie plina de pasiune in duhul tau, bucuria de a fi doar tu singur cu Dumnezeul cel viu ? "

Keith Green

3 comentarii:

  1. imi plac scrierile lui Keith Green!
    ästa e harul:sä gäsesti lucruri tari,ziditoare si vindecätoare pentru cei "insetati si flämänzi "
    fii binecuväntatä impreunä cu toti acei care sunt cäläuziti sä viziteze acest site!
    dacä sunt sinceri si deschisi se vor bucura din plin de aceste binecuväntäri.
    Evrei 10.35

    RăspundețiȘtergere
  2. Keith Green”Lumea zace in intuneric dar crestinii au adormit in luminä!”

    RăspundețiȘtergere