Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 23 noiembrie 2009

David Phelps

David Phelps este un vocalist crestin din America si este de asemenea si compozitor. Este foarte cunoscut datorita pozitiei sale de tenor in formatia Gaither Vocal Band, in care a cantat timp de 8 ani. Atat dupa, dar si in timp ce canta in Gaither Vocal Band, David a scos cateva albume solo incluzand si 3 colectii cu muzica de Craciun.

Talentul remarcabil pe care il are vorbeste intotdeauna de la sine. Talentul nu poate fi invatat sau creat, este pur si simplu daruit unor persoane. Si cand acest talent este dedicat unui scop maret, nu se pot cunoaste limitele pe care le va depasi. Un astfel de talent are David Phelps. Este cunoscut azi ca avand una din cele mai spectaculoase voci. Astfel a castigat multe premii Dove si Grammy. O multime de oameni sunt incantati de melodiile cantate de el si de cand a inregistrat albumul Revelation, a cunoscut un success foarte mare.

Cu tot acest success, David nu uita sa multumeasca Aceluia care i-a daruit toate aceste lucruri. Sotia lui, Lori, este alaturi de el si il ajuta sa fie echilibrat in rolurile pe care le are in aceasta viata: acela de sot, tata a 4 copii dar si cantaret renumit. In prezent, familia Phelps locuieste in S-ul orasului Nashville, Tennessee.

David afirma: ,, Majoritatea dintre noi nu au sansa sa fie atat de aplaudati, deci lucrand pe orice tip de scena iti poate da o viziune asupra vietii destul de nerealista, daca nu esti atent sa nu cazi in cursa asta. In modul ei unic de a ma iubi, Lori nu m-ar lasa sa in acel loc al aplauzelor si sunt foarte multumitor pentru acest lucru. “

“ Setea mea pentru lucrurile acestei lumi, nu este potolita de perle si diamante / Un Om a trait viata pe care o vreau – El este omul care, ei spun, a condus lumea/ Desi a purtat o coroana de spini si nu a detinut niciodata nimic! Vreau sa traiesc ca un Rege!"
< versuri traduse din melodia "I want to live like a king! " >

Aceste versuri dezvaluiesc si scopul din spatele talentului extraordinar pe care Domnul l-a pus in David. Desi i-a fost daruita o astfel de abilitate si oportunitate, David Phelps este omul care mereu isi va investi darul in onoarea Celui ce i l-a daruit.

In prezent, David face parte din nou din formatia Gaither Vocal Band si canta ca si tenor alaturi de Wes Hampton.

Melodiile lui Phelps sunt cu totul si cu totul deosebite si cu greu pot face o selectie, dar printre melodiile mele preferate se afla: Your Love, I want to Know what love is, That's what love is, I want to live like a king [..]

Un comentariu: